Alliansen ger sig visst på de sjuka

Alliansen säger att den bara vill dra in sjukskrivningen för dem som inte är riktigt sjuka. Men nu har man ju läst flera artiklar om hur sådana som till och med har påtagliga fysiska åkommor förlorar sin sjukskrivning.

Det här inlägget postades i Sjukskrivningar. Bokmärk permalänken.

3 svar på Alliansen ger sig visst på de sjuka

 1. Lee skriver:

  Ett av alliansens valbudskap var att minska ”utanförskapet”. Hur då? Jo, genom att låta kroniskt sjuka återgå i arbete.

 2. Solveig skriver:

  För att inte tala om svårt psykiskt sjuka…”Syns” inte alltid utanpå!

 3. Christer B skriver:

  I brukssamhället bildades en gång brukskassor för att ta hand om dem som blev skadade och sjuka och skydda deras familjer. Detta skulle senare grundlägga den Allmänna Försäkringskassan att tjäna männsikorna. Ett steg till ett civiliserat samhälle.

  Den cynism och falskhet som nu präglar liberal ideologi river samhället itu. Liberalisterna är en grupp som finns både till höger och vänster.

  De anammade sveket och låg bakom Sveriges ras 1982-1992 och massproducerade arbetslöshet och utslagning genom en enorm skuldsättning.

  De talar i en sky av demokrati och rättvisa. De sätter varornas fria flöde som samhällets högsta och bisarra princip (= EU) för att ersätta den mänskliga friheten, solidariteten och rättvisa med affärselitens etik av profit och utarmning. Folken skall betala skulderna till centralbankerna.

  Dessa rävar smider planer i tankesmedjor som är oerhörda. Genom kris förråder de sitt folk. Människosynen, elitismen och profitetiken förgiftar, brutaliserar, ineffektiviserar och deformerar Sverige.

  Rasideologin med mätning av skallar utvecklades av Sverige under 1800-talet. Är då Alliansens etik med FK en vidareutveckling av denna ideologi att nu värdera människovärdet enligt den funktionella och produktiva dugligheten?

  De odugliga tog Hitler bort. Det som vi bekämpade en gång syns komma åter i ny gestalt. Allt i livet gäller kronor för Moderaterna. Samhället är då inte människor utan ett system av pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.