TTIP garant för 4 graders uppvärmning

Foto: freeimages.com

Foto: freeimages.com

TTIP verkar kunna komma att garantera en uppvärmning på 4 grader celsius fram till år 2100. Om vi började begränsa allt fossil bränsle redan nu radikalt, skulle temperaturhöjningen kunna begränsas till 1,5 grader. Miljöexperter tror att all höjning över 2 grader är extremt farlig för klimatet och livet på jorden.

 

Läs mer här!

Det här inlägget postades i Ekologi, Ekonomi, Energi, Frihandel, Okategoriserade, TTIP. Bokmärk permalänken.

2 svar på TTIP garant för 4 graders uppvärmning

  1. Ola Rosevall skriver:

    då måste också våra styrande ge bidrag till alla fattiga så de kan skaffa miljöbilar så dessa som kanske har mest behov av bilen för att klara sin vardag, inför begränsad TV-tid, sänk värmen i våra bostäder till max 18grader vi kan sätta på oss en varm tröja å sova i overrall, handdiska i stället för maskin, effektivisera bilens användning genom noga planerig av resrutt och samtidigt utföra många saker på samma rutt, koka upp vatten å hälla på termus, det finns mängder vi kan göra – alla bäckar små

  2. admin skriver:

    Jag har en känsla av att du bara försöker få de nödvändiga krafttagen mot miljöhoten mot mänsklighetens existens att verka oöverstigliga. Jag tror mycket löses med nya, miljövänliga bränslen och energikällor och återvinningsfabriker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.